Wij hebben mooie, gezellig logeerhuizen waar jouw kind kan wennen aan een korte tijd zonder zijn of haar ouders. Bij Amarant hebben we de mogelijkheid om te komen logeren in een veilige omgeving.

Ontlasten

Logeren is  altijd een beetje spannend. Zowel voor jouw zoon of dochter als voor de ouders zelf. Logisch ook. Maar soms is het goed om even tot rust te komen na een drukke periode. Logeren bij Amarant zorgt ervoor dat het gezin, en eventueel de andere broertjes en zusjes, worden ontlast. Dit geeft rust en iets meer vrijheid, waardoor het thuis goed blijft gaan. 

Dag en nacht begeleiding

Logeren kan altijd in de weekenden of tijdens schoolvakanties. Als jouw kind komt logeren dan slaapt hij of zij op een fijne locatie bij Amarant. Er is dag en nacht begeleiding aanwezig. Zo krijgen kinderen de juiste zorg die ze nodig hebben. Samen maken we afspraken over het logeren. Dat kan af en toe zijn of regelmatig. Alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat jouw kind zich thuis voelt. 

De stap naar zelfstandig wonen

Door te komen logeren, wendt jouw kind aan het niet thuis zijn. Ook helpen wij hem of haar om alles zo zelfstandig mogelijk te doen. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Amarant? Kom dan eens met ons praten. Samen kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Kunnen we je helpen?

Locatie en contact

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Puur Culinair: optimale verbinding tussen cliënt en voeding

  Eten is emotie, en goede voeding draagt heel direct bij aan de kwaliteit van leven. Vanuit die overtuiging ontwikkelde Puur Culinair onder de naam Moe’s smakelijke gerechten die geschikt zijn voor mensen met kauw- en slikproblemen.

  Lees het verhaal van Puur
 2. Het EVA-team verbindt verpleegkundige expertise met flexibiliteit

  De verpleegkundigen van het EVA-team bieden (acute) verpleegkundige ondersteuning op locatie. Aan het woord: Marianne Brekelmans, Edwin Karel en Amber van Vugt.

  Lees het verhaal van het EVA-team
 3. Thomas van der Rijken, fysiotherapeut

  De fysiotherapeut helpt cliënten die moeite hebben met bewegen of met hun houding. Een van de fysiotherapeuten van Amarant is Thomas van der Rijken. Hij helpt cliënten met uiteenlopende achtergronden van hun klachten af.

  Lees het verhaal van Thomas