Opgroeien en opvoeden
Behandeling
Wonen
Begeleiding
Werk en dagbesteding
Vrije tijd
 1. 't Haeghje is een activiteitenhuis voor de ouder wordende cliënt met een verstandelijke beperking. Per dag worden er verschillende activiteiten aangeboden. Ook kan je lekker ontspannen.
 2. 't Hofke
  Rijsbergen
  Ben je op zoek naar een fijne plek om te wonen? Amarant heeft in heel Brabant mogelijkheden. Of je nu een beschutte en beschermde plek nodig hebt of in de wijk wilt wonen. We zijn dichtbij jou in de buurt.
 3. Activiteitencentrum Breda biedt zorg op maat voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding middels dagbesteding.
 4. Ben je op zoek naar een fijne plek om te wonen? Amarant heeft in heel Brabant mogelijkheden. Of je nu een beschutte en beschermde plek nodig hebt of in de wijk wilt wonen. We zijn dichtbij jou in de buurt.
 5. Ben je op zoek naar een fijne plek om te wonen? Amarant heeft in heel Brabant mogelijkheden. Of je nu een beschutte en beschermde plek nodig hebt of in de wijk wilt wonen. We zijn dichtbij jou in de buurt.
 6. Ben je op zoek naar een fijne plek om te wonen? Amarant heeft in heel Brabant mogelijkheden. Of je nu een beschutte en beschermde plek nodig hebt of in de wijk wilt wonen. We zijn dichtbij jou in de buurt.
 7. Bij ARTenZo Breda kan jij je creativiteit helemaal kwijt. Een centrum voor beeldend werk waar jij kan werken aan je persoonlijke doelen en je jouw talenten kan ontwikkelen.
 8. Bij ARTenZo Tilburg kan jij je creativiteit helemaal kwijt. Een centrum voor beeldend werk waar jij kan werken aan je persoonlijke doelen en nieuwe dingen kan leren.
 9. Ben je op zoek naar een fijne plek om te wonen? Amarant heeft in heel Brabant mogelijkheden. Of je nu een beschutte en beschermde plek nodig hebt of in de wijk wilt wonen. We zijn dichtbij jou in de buurt.
 10. Als je wordt getroffen wordt door hersenletsel, krijg je te maken met allerlei zorgaanbieders. Eerst met het ziekenhuis en het revalidatiecentrum. Maar ook daarna, in de chronische fase, is de behoefte aan zorg en ondersteuning vaak groot.