Algemeen

Door de goede begeleiding is er veel ruimte voor ontwikkeling. Er zijn twee locaties van de Smaakmakers. Per locatie zijn er meerdere afdelingen waar je kunt werken. In Etten-Leur kun je aan de slag bij de volgende afdelingen:

Winkel/inpakruimte

In de winkel ben je veel met klanten bezig. Je helpt ze, rekent producten af en houdt de winkel schoon. In de inpakruimte maak je de bestellingen voor de klanten klaar.

Banketafdeling

Op de banketafdeling ga je aan de slag met het maken van taarten, koekjes en gebakjes. Wil je zelf de lekkerste creaties maken? Dan is deze afdeling wat voor jou!

Traiteurafdeling

Ben je meer van de hartige hapjes dan van zoetigheid? Op deze afdeling bereid je heerlijke luxe hapjes zoals borrelhapjes, belegde broodjes en quiches (hartige taarten). Werk je graag met verse producten, dan past deze afdeling perfect bij jou. Op de traiteurafdeling in Goirle maken ze ook worstenbroodjes en frikandelbroodjes.

Broodafdeling

Op de broodafdeling ga je als een ware bakker aan de slag. Hier maak je brood, bolletjes en natuurlijk overheerlijke worstenbroodjes.

Serviceteam Smaakmakers

Ondersteun je graag meerdere afdelingen? Dan past het onmisbare serviceteam bij jou. Hier voer je allerlei ondersteunende taken uit. Deze taken kunnen zijn:

•Boodschappen doen
•Bezorgen
•De kantine en het erf netjes houden
•Inpakwerk
•Afweegwerk
•Appels schillen
•Afwassen
•Werkkleding wassen

In Goirle is er ook een winkel/inpakruimte, banketafdeling en traiteurafdeling. Hier is alleen geen broodafdeling en serviceteam. Er zijn wel nog andere afdelingen:

Bezorgservice

Wil jij graag een lach op het gezicht van de klanten toveren? Bij deze afdeling zorg je er samen met de vrijwilligers voor, dat de bestellingen bij de klanten komen.

Kantine

In de kantine ben je bezig met de afwas voor de hele bakkerij. Daarnaast zet je koffie en thee en dek je de tafels in de kantine.

Chocolaterieafdeling

Houd jij ook zo van chocolade en wil je zelf met deze lekkernij aan de slag? Op deze afdeling maak je bonbons en andere producten van chocolade.

Meer informatie over de Smaakmakers

Wil jij graag bij de Smaakmakers aan de slag in Etten-Leur of Goirle? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Kunnen we je helpen?

Locatie en contact

Lambertusstraat 3 A
4872XA, Etten-Leur
Bekijk op google maps

Frankische Driehoek 5
5052BL, Goirle
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Diede, Martijn en Ruud verbinden cliënten met de buitenwereld

  Hoe activeer je cliënten met een ernstige verstandelijke beperking én complexe gedragsproblemen (de zogenoemde SG-EVB-doelgroep)? Het SG-EVB-team ging de uitdaging aan en ontwikkelde twee activeringsprogramma’s: BEZIG en FIT.

  Lees het verhaal van Diede, Martijn en Ruud
 2. Puur Culinair: optimale verbinding tussen cliënt en voeding

  Eten is emotie, en goede voeding draagt heel direct bij aan de kwaliteit van leven. Vanuit die overtuiging ontwikkelde Puur Culinair onder de naam Moe’s smakelijke gerechten die geschikt zijn voor mensen met kauw- en slikproblemen.

  Lees het verhaal van Puur
 3. Michaëla krijgt dagbesteding én werkt buiten Amarant: "Ik vind dit werk echt te gek"

  Michaëla werkt vijf dagen per week bij de dagbesteding van Amarant aan de Ambachtenlaan in Breda. In 2016 gaf ze aan graag ook werk buitenshuis te doen. Liefst ergens waar ze in contact is met mensen. Ze vond een leuke job bij de tennisclub in de wijk. Drie ochtenden per week zorgt ze ervoor dat de kantine en kleedkamers schoon en fris worden.

  Lees het verhaal van Michaela