De Smaakmakers - Goirle
Wil jij graag een vak leren en werkervaring opdoen? Bij de Smaakmakers is dit mogelijk! Bij deze leerwerkplek leer je op je eigen niveau en tempo bepaalde werkzaamheden uit te voeren.
Algemeen
Smaakmakers is een bakkerij en heeft twee vestigingen; Goirle en Etten-Leur. Hier kun je verschillende werkzaamheden uitvoeren en verschillende producten maken. De locatie Goirle kent de volgende afdelingen:
Winkel/inpakruimte
Hier help je klanten, reken je de producten af en houd je de winkel netjes. In de inpakruimte maak je de bestellingen klaar voor de klanten.
Broodafdeling
Op de broodafdeling ga je als een ware bakker aan de slag. Hier maak je brood, bolletjes, eierkoeken, krentenbollen en andere overheerlijke producten. Ook worden hier taarten, koekjes en gebakjes gemaakt.
Traiteurafdeling
Ben je meer van de hartige hapjes dan van zoetigheid? Op deze afdeling bereid je heerlijke luxe hapjes zoals borrelhapjes, belegde broodjes en quiches (hartige taarten). Werk je graag met verse producten, dan past deze afdeling perfect bij jou.
Chocolaterieafdeling
Houd jij ook zo van chocolade en wil je zelf met deze lekkernij aan de slag? Op deze afdeling maak je bonbons en andere producten van chocolade.
Kantineafdeling
Hier doe je de was en de afwas voor de hele bakkerij. En je zorgt ervoor dat de tafels zijn gedekt, de koffie en thee is gezet in de kantine.
Bezorgservice
Wil jij graag een lach op het gezicht van de klanten toveren? Bij deze afdeling zorg je er samen met de vrijwilligers voor, dat de bestellingen bij de klanten komen.
Door de goede begeleiding is er veel ruimte voor ontwikkeling.Soms werk je samen aan een product of taak en soms werk je alleen. Omdat je werkt in een bakkerij vinden wij het belangrijk dat je netjes en hygiënisch kunt (leren) werken.
Meer informatie over de Smaakmakers
Wil jij graag bij de Smaakmakers aan de slag in Etten-Leur of Goirle? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!
Ervaringen bij Amarant
Ervaringsverhalen
-
De droom van Lisa (19): werken in een echte bakkerij
'Ik werk al drie jaar in de bakkerij van Amarant. Daar bak ik koekjes, taarten en andere lekkere dingen. Leuk werk, maar het liefst wil ik bij een echte bakkerij gaan werken, buiten Amarant.
Lees het verhaal van Lisa -
Björn: van fietsenmaker tot barista
Het verhaal van Bas en Björn. Björn was vroeger fietsenmaker, maar wilde toen graag aan de slag als barista. Onder begeleiding van Bas leerde hij het vak en krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden.
Lees het verhaal van Björn -
Bakken maar!
Appeltaarten en -flappen, progrestaarten, belegde broodjes en wat al niet meer: fijnproevers weten bakkerij en traiteur Smaakmakers in Goirle steeds beter te vinden. Iris werkt vijf dagen per week in de bakkerij, op de traiteurafdeling en in de winkel. Naar volle tevredenheid, vertelt ze. “Ik kan hier helemaal mezelf zijn.
Lees het verhaal van Iris
Blijf op de hoogte van Amarant
Nieuws
-
Contractondertekening Amarant, SEFE en ComCam
-
Amarant kiest voor één merknaam
-
Mark Van Houdenhoven en Wim Spierings treden toe als lid Raad van Toezicht Amarant
-
Nieuw zorgconcept Amarant in microwoningen op Daniël de Brouwerpark in Tilburg
-
Marc Bindels, lid Raad van Bestuur Amarant, kiest voor nieuwe uitdaging
Dit is er te doen bij Amarant