Algemeen

Werken binnen de brasserie is veelzijdig. Je mag en kunt alles leren. Je hoeft het niet niet allemaal zelf te kunnen.

Bij Brasserie de Leijhoeve vinden wij het belangrijk dat jij op je eigen manier een bijdrage levert in de horeca. Dat wil zeggen dat je werkt achter de bar of de klanten serveert. Maar je bakt ook appeltaarten en cake in de keuken, en maakt de broodjes en soep voor de lunch klaar.
We organiseren ook kinderfeestjes, de voorbereidingen en de kinderen verwelkomen hoort tot de taken. Soms zet jij de ruimte klaar voor een vergadering, en ruim je op.

Ik vind het werken met certificaten leuk, ik leer dit jaar om de klanten goed te bedienen

Binnen de brasserie werken wij met certificaten. Je kiest met je begeleider een taak die je wilt leren. Zo'n taak bestaat uit verschillende onderdelen. Een aantal keer per jaar kijk je samen met je begeleider wat jij al hebt geleerd. De certificaten zijn onder andere; klanten serveren, barmedewerker, keukenmedewerker, huishouden, kinderfeestje, administratie.
Aan het einde van het jaar organiseren we een uitreiking waarbij alle ouders en familie mogen komen en ieder zijn certificaat uitgereikt krijgt.

Werkzaamheden

 • Appeltaarten bakken
 • Broodjes maken
 • Soep maken
 • Meehelpen bij kinderfeestjes
 • Vergaderruimtes klaarzetten en opruimen

Contact

Wil jij graag bij Brasserie de Leijhoeve  aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Kunnen we je helpen?

Locatie en contact

Burgemeester N. de Jaegerplein 1
4891NL, Rijsbergen
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Het verhaal van Carlo: 'Muziek maakt me blij'

  Carlo is cliënt bij Idris (nu: Amarant). Hij was vroeger in de klas en thuis vervelend en praatte ontzettend veel, bij Idris ging dit beter. Tijdens muziektherapie heeft hij veel geleerd en is muziek zijn grootste passie geworden.

  Lees het verhaal van Carlo
 2. Het verhaal van Anita: 'Ik wil werken in een kinderdagverblijf'

  Anita is cliënt bij Idris (nu: Amarant). Haar moeder is op jonge leeftijd overleden en haar vader kon niet voor haar zorgen. Ze wil graag op een kinderdagverblijf werken later en op haarzelf wonen.

  Lees het verhaal van Anita
 3. Björn: van fietsenmaker tot barista

  Het verhaal van Bas en Björn. Björn was vroeger fietsenmaker, maar wilde toen graag aan de slag als barista. Onder begeleiding van Bas leerde hij het vak en krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden.

  Lees het verhaal van Björn