Activiteitencentrum Breda

  • Noutenhof 45
Activiteitencentrum Breda biedt zorg op maat voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding middels dagbesteding.
Lees meer over Activiteitencentrum Breda

Dagbesteding aan huis Midden-Brabant

Dagbesteding aan huis is laagdrempelige dagbesteding op de woonvoorziening van de veelal ouder wordende cliënt die niet meer alle dagen naar een dagcentrum of werkplek kan gaan.
Lees meer over Dagbesteding aan huis Midden-Brabant

Dagcentrum Oosterhout

  • Elckerlycplein 1
Typisch dagcentrum Oosterhout: goede balans tussen activering en ontspanning, variatie in activiteiten en ruimaandacht voor algemene dagelijkse levensbehoefte en medische zorg.
Lees meer over Dagcentrum Oosterhout

De Pannenschuur

De Pannenschuur is een wijkbuurt in Oisterwijk, waar je kan genieten, zinvol bezig kan zijn en waar je kan ontspannen. Op deze dagbesteding voor ouderen organiseren ze verschillende activiteiten.
Lees meer over De Pannenschuur

De Piramide

  • Bredaseweg 570
De Piramide is een belevingsgerichte groep welke zich bevind op Daniël de Brouwerpark in Tilburg. We hebben een dagprogramma met daarin individuele en groepsactiviteiten welke zijn aangepast op de cliënt.
Lees meer over De Piramide

De Vleugel

Dagcentrum de Vleugel is een activiteitencentrum en biedt verschillende activiteiten voor allerlei verschillende doelgroepen, leeftijden en niveaus. Er zijn verschillende groepen waarmee je leuke activiteiten kan ondernemen.
Lees meer over De Vleugel

Zorgboerderij de Meeshoeve

  • Strijpdreef 6
Op zorgboerderij de Meeshoeve in Oud-Gastel werk je op een dynamische dagbesteding met een arbeidsmatig karakter. Je bent vaak buiten en je bent bezig met dieren, de tuin of werken het land.
Lees meer over Zorgboerderij de Meeshoeve