Jaarbeeld 2018

Binnenkort verschijnt ons jaarbeeld van 2018.

Jaarbeeld 2017

Onze kernwaarden verbindend, nieuwsgierig en lef  geven richting aan onze keuzes en laten zien waar we voor staan. In dit jaarbeeld laten we ons inspireren door de eerste kernwaarde: verbindend.
Het jaarbeeld van 2017

Jaarbeeld 2016

Amarant wil een bijdrage leveren aan het geluk en welzijn van onze cliënten. In het jaarbeeld van 2016 vertellen cliënten, medewerkers en vrijwilligers wat het thema geluk voor hen betekent.
Het jaarbeeld van 2016

Strategisch kader

Bezoek ons strategisch kader

Kunnen we je helpen?

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Ronald en Marc maken werk van verbinding

  Verbindend is één van de drie kernwaarden van Amarant. De ingezette transformatie naar een organisatie van professionals die zowel in- als extern in verbinding staat, is van groot belang, vertellen Ronald Helder en Marc Bindels van de Raad van Bestuur.

  Lees het verhaal van Ronald en Marc
 2. Rebecca en Inez: samen werken aan rust in huis

  Eind 2017 beviel Rebecca de Castro van een prachtige dochter: Tiesjie. Twee keer per week krijgt ze afwisselend bezoek van gezinsbegeleidster Inez van Rooij en haar collega Vera.

  Lees het verhaal van Rebecca en Inez
 3. Janny verbindt kunst met liefhebbers

  Na haar pensionering was Janny Slock (68) op zoek naar een nieuwe invulling voor haar dagelijks leven. Zo kwam ze terecht bij dagbestedingslocatie ARTenZO Tilburg, waar ze sinds zeven jaar de kunstuitleen in goede banen leidt.

  Lees het verhaal van Janny