Algemeen

Dagbesteding aan Huis organiseert verschillende activiteiten op de woonvoorziening van de cliënt, zoals: rustige start met krantje, praatje en kopje koffie, spelletjes, creatief bezig zijn. Maar ook beweging, voel-je-goed, muziek, kook-bankactiviteiten.

Voor wie?

De dagbesteding is er voor mensen die niet meer alle dagen naar een dagbestedingslocatie kunnen of willen. Enerzijds vanwege de lichamelijke of psychische problematiek. Anderzijds omdat ‘werken’ niet meer hoeft en het fijn is wat meer tijd te hebben bij het starten van de dag.
Ook zijn er jongere cliënten die er dagbesteding genieten. Zij zijn ondersteunend en bieden een helpende hand (vaatwasser, tafel dekken, mee wandelen en dan rolstoel duwen, helpen bij een spelletje etc.

Contact

Wil jij graag je dag doorbrengen met Dagbesteding aan huis Midden-Brabant? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

 

Kunnen we je helpen?

Locatie en contact

Openingstijden

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Diede, Martijn en Ruud verbinden cliënten met de buitenwereld

  Hoe activeer je cliënten met een ernstige verstandelijke beperking én complexe gedragsproblemen (de zogenoemde SG-EVB-doelgroep)? Het SG-EVB-team ging de uitdaging aan en ontwikkelde twee activeringsprogramma’s: BEZIG en FIT.

  Lees het verhaal van Diede, Martijn en Ruud
 2. Anita en Anke ontdekken samen nieuwe mogelijkheden

  Door niet-aangeboren hersenletsel (NAH) moest Anke van Ham (53) uit Etten-Leur een groot deel van haar zekerheden opgeven. Bij Amarant herontdekt ze zichzelf.

  Lees het verhaal van Anita en Anke
 3. Het EVA-team verbindt verpleegkundige expertise met flexibiliteit

  De verpleegkundigen van het EVA-team bieden (acute) verpleegkundige ondersteuning op locatie. Aan het woord: Marianne Brekelmans, Edwin Karel en Amber van Vugt.

  Lees het verhaal van het EVA-team